POBEDNIK VELIKOG BRATA DANAS JE PONOSNI OTAC TROJE DJECE! Nakon trijumfa u rijalitiju vozio TAKSI, a danas je NEPREPOZNATLJIV! (FOTO)

Vladimira Arsića Arsu, pobednika “Velikog brata” iz 2009. godine, mnogi se i dan-danas sjećaju.

Vrlo brzo je pokupio simpatije publike u rijalitiju i došao do nagrade od 100.000 evra, a u posljednje vrijeme ne viđamo ga često u javnosti.

Arsa je prije dvije godine po treći put postao otac. Njegova supruga Sandra porodila se bila u Sloveniji i na svijet donijela još jednog dječaka, kome su dali ime Vuk.

– U vremena ova kada teme nisu baš najsjajnije ovaj dan ostaje zapisan zlatnim slovima radosti. Imati vas je nešto za šta nijedna ogromna riječ nije dovoljna. Moja porodica. Naša ljubav je dobila treću snagu beskonačnosti. Još jedan blagoslov. Hvala, kraljice moja. Na tome što jedino možeš biti ti. Beskrajno na tebe ponosan. Troje nam je rodila. Naš čopor je jači za još jednog Vuka. Hvala ti, bože, na još jednom ordenu života. Dobro došao, sine. Ma, samo nek nas je više. Živjeli, braćo! – napisao je on tada na Instagramu.

Arsa je, inače, prvi put postao otac 2017. godine. Tada mu je supruga rodila sina Andreja, a dvije godine kasnije je dobio i ćerku Arinu. Neobično ime koje su dali djevojčici po legendi ima čak tri značenja. Prema prvom – dolazi iz grčkog jezika, gdje se vrijednost imena Arina prevodi kao “mir”. Druga opcija se odnosi na poreklo iz hebrejskog jezika po muškom imenu Aron, koji je određen kao “planina svetlosti” ili “prosvetljeni”, “učitelj”. Prema trećem – smatra se da je izveden iz imena Irina, a ovo ime označava osobu koja je smirena i dostojanstvena.

Arsa radi kao di-džej. Poslije pobjede u rijalitiju je u rodnom Užicu jedno vrijeme vozio taksi.

(Blic)