POČEO PRVI PLES, A MUZIKA STALA, MLADOŽENJA OSTAVIO MLADU: Gosti u nevjerici skočili sa stolica, ovo niko nije očekivao! (VIDEO)
Prvi svadbeni ples za mladence je emotivan trenutak u kojem treba da zaplešu na podijumu pred gostima uz romantičnu pjesmu. Ovaj ples bi trebalo da predstavlja važan trenutak sa vjenčanja koji će ostati u sećanju budućeg bračnog para, ali i gostiju.

Naime, u posljednje vrijeme sve više mladih parova odlučuje svoje vjenčanje proslaviti djetetovim prvim rođendanom, a na ovom vjenčanju mladenci su odlučili da zaplešu s djetetom.

Na Instagram stranici “uzivomuzikas” osvanuo je snimak proslave na kojoj je nastala opšta galama na prvom plesu mladenaca.

Mladenci su prvobitno odlučili da zaplešu uz romantičnu pjesmu dok mladoženja drži dijete u naručju . Međutim, nakon samo nekoliko sekundi muzika je prestala, on je prepustio dete nekome da ga čuva, a mlada je ostala sama nasred hodnika.

Potom se vratio i zajedno su zaplesali uz “Užičko kolo” koje je uzavrelo atmosferu. Gosti su skočili sa stolica i jedan po jedan dolazili u krug.

Ispod videa su se našli komentari korisnika ove mreže, koji su uglavnom bili pozitivni.

– Bravo, nema ljepše igre od narodne igre , pa čak i užičkog kola – stoji u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

– To je naše “plesno” narodno kolo. To je to, pravi Srbi. Samo harmonika može podići raspoloženje. Mladost, lepota, neka im Bog podari sreću i zdravlje.

S druge strane, sudeći po komentarima, bilo je nekoliko kojima se ovo nije dopalo.

Kurir.rs