POGLEDAJTE ŠTA ALEKS RADI U CRIKVENICI – FILIP CAR OBJAVIO SLIKU IZ KUĆE: Stigao i veliki paket, a unutra ŠOK

Pokazao i poklone koje su dobili!

Uveliko se priča da će Aleksandra Nikolić i Filip Car uskoro da se vjenčaju, te da je to razlog zbog kog je ona otišla u Hrvatsku, u njegov porodični dom.

Prema pisanju domaćih medija, vjenčanje će se održati na plaži, a njih dvoje su sad pokazali šta su dobili od obožavatelja.

Filipu je na kućnu adresu došao veliki paket, i to baš nakon što je njegova draga došla u Crikvenicu.

Al*oholna pića, pršuta, sir, nema čega nije bilo u paketu, a Aleks i Car se nimalo nisu nadali ovakvim darovima, pa su poželjeli da ovo svi vide.

Nakon ovoga, Filip je pokazao i kako spremaju ručak.

Aleks je bila u kuhinji, a on nije propustio priliku da u opuštenom izdanju uslika svoju vjerenicu i pokaže kako oni trenutno provode vrijeme u Crikvenici, a njegovi roditelji su sigurno ponosni zbog ovog poteza njihove snajke.

– Mima je otišla u Crikvenicu kako bi upoznala Filipovu porodicu i ako sve bude kako treba, odmah će se venčati. Ona je prva devojka iz rijalitija koja je pozvana u Crikvenicu i njegov otac je već voli, čeka se samo sud njegove majke, koja je stroga po pitanju budućih snajki, saznali smo da nije bila najsrećnija kad je Filip bio sa Majom i Dalilom i nema lijepo mišljenje o djevojkama iz rijalitija – otkrila je danas Aleksandrina drugarica, pa nastavila:

– Mima se nada da će je Milica prihvatiti i da će je Filip odmah oženiti. Isplanirali su intimnu i tajnu ceremoniju na plaži, baš kako je odmalena zamišljala, a veliko slavlje će napraviti u Beogradu, kako bi mogli da prisustvuju i njoj bliski ljudi. Spremna je da se odmah uda za njega i želi da to uradi što prije, prije povratka u Beograd, gdje će imati još mnogo obaveza u narednom periodu. Doći će samo Carevi najbliži ljudi i kumovi.