POLOMLJENA KOST I GIPS NA RUCI: Jedva se pomjera od BOLOVA, Janjuš vraćen iz BOLNICE u Bijelu kuću – POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA (VIDEO)

Juče se tokom dana desila neviđena svađa na relaciji Filip Car – Marko Janjušević Janjuš, koja je bila prilično tenzična, budući da je Janjuš zadobio teže povrede, ali je i Divna DNK uspJela da izvuče debli kraj ni kriva ni dužna, kada je na nju zadrugar pao. U tim momentima su se svi zabrinuli za zdravstveno stanje pomenutih zadrugara, jer se i sam Janjuš srušio nasred sobe i tu nepomično ležao izvjesno vrijeme.

Sinoć se tokom emitovanja emisije Pitanja gledalaca Marko pojavio na vratima Bijele kuće, nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć.

Zadrugar je imao gips na desnoj ruci, jer je došlo do preloma kostiju, ali i povrede lakta. Bio je u mukama i jedva je ležao koliko je trpio bolove. Produkcija je naravno zbrinula zadrugara i pružila mu svu potrebnu pomoć, ali ipak je neophodno da vrijeme učini svoje, kako bi njegove rane zacijelile.

Kakav će odnos Janjuša i Cara biti nakon što je, vrag odnevši šalu, došlo do ovakvih posljedica, ostaje nam da ispratimo. Za sada su jedan drugom poručili da ne namjeravaju da nastave komunikaciju, te da stavljaju tačku na njihovo dosadašnje prijateljstvo.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.