POMIRILI SE MILJANA I BEBICA! Kulićeva priznala da je dečko ipak NIJE TUKAO, pa objavila fotografiju s njim! Komentari GORE!

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija “Zadruga”, ali i van Bele kuće ne prestaje da šokira javnost.

Naime, Nišlijka je optužila svog verenika Nenada Macanovića Bebicu da ju je pretukao, a potom je priznala da je bila u alko.h.o.lisanom stanju i da je sve slagala.

FOTO: ANA PAUNKOVIĆ, ZORANA JEVTIĆ

– Nije istina. Laž je. Napila sam se, posvađali smo se nešto – odgovorila je Kulićeva na pitanje da li je istina da ju je Bebica pretukao.

Miljana je više puta pokazala kako se služi svim i svačim kako bi privukla pažnju na sebe, pa tako je bilo i ovog puta. Nakon što je uznemirila javnost navodima da je pretrpela fizičko nasilje od strane svog partnera, Miljana je na svom Instagramu objavila i prvu fotografiju sa Bebicom, koji joj je prešao i preko toga što ga je predstavila kao nasilnika.

Kulićeva je podijelila fotografiju na kojoj se ljubi sa Macanovićem, što je zgrozilo mnoge, pa je tako naišla na brojne negativne komentare.

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

“Fuj”, “Šta ovaj Bebica radi od sebe”, “Kako su gadni”, “Ladno je slagala da ju je tukao, sad se ljube”, “Očaj”, nizali su se komentari.

Inače, Marija Kulić na Miljaninom profilu napisala je da njena kćerka nije dobro, da ima halucinacije, te da će je pod hitno odvesti na liječenje.

– Miljani nije dobro, pila je alkohol kod drugarice. Halucinira, piše i priča gluposti. Sutra ide kod psihijatra zbog nenormalnog ponašanja. Nabeđuje i laže jer traži da se kocka, a on neće da ide sa njom, a ja pare ne dam za kocku. Tako da ne brinite niko je nije prstom taknuo, ali se ona ne ponaša kako ne treba i zato će sutra na razgovor kod doktora. Marija Kulić – stajao je u poruci koja je podijeljena na Miljaninom “storiju” na Instagramu.