POMIRIO SE SA BIVŠOM SUPRUGOM?! Janjuš uhvaćen kako razmenjuje nježnosti s Enom: “Moj život jedini!”

Marko Janjušević Janjuš je u šestoj sezoni rijaliti programa “Zadruga” osvojio visoko osmo mjesto. Bivši zadrugar je zadovoljan kako se prikazao ove sezone, ali nije bio oduševljen plasmanom. Janjuš je očekivao da će se bolje kotirati nego pojedini rijaliti učesnici koji su zauzeli bolja mjesta od njega.

Janjuš je odmah po izlasku iz Bijele kuće kontaktirao bivšu ženu, Enu Janjušević. Pred kamerama portala sd.rs je priznao da se kaje što ju je prevario sa Majom Marinković, da je shvatio da nije poštovao Enu i da ona to nije zaslužila.

Košarkaš je više puta priznao da se nada pomirenju sa bivšom suprugom i da će se potruditi da ponovo osvoji njeno srce. Sudeći prema njegovoj najnovijoj objavi na Instagramu, izgleda da mu se ciljevi polako ostvaruju.

On je objavio fotografiju na kojoj se vidi da uživa u provodu sa prijateljima, a tu je bila prisutna i Ena, koju je sve vrijeme grlio.

Foto: Instagram printscreen/mali_janjus

Potom je Janjuš objavio još jednu zajedničku fotografiju, a u opisu je napisao emotivne reči:

– Moj život jedan jedini – napisao je bivši košarkaš uz tri emotikona crvenog srca.

Ostaje nam da ispratimo da li je Janjuš uspio da se pomiri sa bivšom suprugom ili je njihov odnos i dalje ostao prijateljski.