POSLJEDNJA FOTOGRAFIJA PREMINULE MORENE! Ono što je poručila pratiocima tjera suze na oči (FOTO)

Morena Marjanović, rijaliti učesnica i pjevačica, borila se sa leukemijom, izgubila je bitku u 36. godini. Njen bivši suprug Manuel Curi potvrdio je vijest o njenoj smrti.

– Morena je jučer umrla u 10 časova u bolnici. Borila se sa leukemijom. Uspjela je da pobijedi bolest, ali nažalost se vratila. Ne znam šta bih vam rekao. Porodici je teško. Išao sam u bolnicu da je vidim i nažalost Morena nije vise sa nama – rekao je za Kurir Maneuel.

Ona je imala veoma buran život, a na društvenim mrežama nerijetko je dijelila svoje fotografije u raznim izdanjima. Na Fejsbuku je objavila jednu od svojih posljednjih fotografija koja je nastala za doček Nove godine. Morena je tada bila u kućnom izdanju, te je Novu godinu dočekala sa porodicom i svojim prijateljima poželjela sve najbolje.

“Ulazimo u Novu godinu u miru i veselju… Ovako prirodne i ležerno… Jer sve što nam treba je zdravlje i ljubav. Čestitke od porodice Marjanović svima”, poručila je tada.

Inače, Morena je završila je srednju turističku školu u rodnom mjestu Mali Lošinju, školu mode i dizajna u Rijeci, kao i fakultet za menadžment u Opatiji.

Takođe, u Istri je završila školu za profesionalnog vozača pa se, pored muzike, bila je i taksista kako bi pomogla ocu koji ovaj posao radi preko 30 godina. U historiji Malog Lošinja, Morena je bila prva žena taksista. Govorila je čak pet stranih jezika.

kurir.rs