POTRESNI DETALJI IZ PRITVORA STEFANA KARIĆA: “Pričali smo preko stakla na slušalicu!” Osman se oglasio nakon posjete sinu

Bivšem zadrugaru Stefanu Kariću prije nekoliko dana je određen pritvor u trajanju od 30 dana nakon što je osumnjičen da je prebio starletu Natašu Šaviju.

Tim povodom se sada oglasio njegov otac Osman Karić, koji je otkrio kako se osjeća.

– Osećam se jako poniženo i emotivno skrhano. Iskren da budem, bio sam u tim zatvorskim uslovima i znam kako mu je. Rekao sam jednom davno sebi da me te zatvorske zidine vise nikada neće videti, a desilo mi se još gore od toga da sina koga sam vaspitavao u totalno drugom smeru sad posećujem. Jako mi je teško – rekao je Osman na početku za “Blic”, pa nastavio.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Jednostavno znam da Stefan nije rođen za takve uslove, nije niko, ali eto dešavaju se sudbinske stvari od kojih nekada ne možemo pobeći. O slučaju koji se desio nismo pričali, jer smo pričali preko slušalica sa staklenim delom ispred sebe – rekao je on.

– Ja se nisam čuo sa Natašom, dobio sam broj telefona ali jednostavno to može da se kasnije odrazi na dalji tok suđenja pa ne bih baš da napravim i sebi i Stefanu medveđu uslugu, istraga je još uvek u toku. Svakako želim joj sto brzi oporavak. Poseta je trajala 30 minuta, po završetku video sam sjaj u njegovim očima, što je on mogao da vidi i u mojima – zaključio je Osman za “Blic”.