POTVRDILI SVOJ ULAZAK U ZADRUGU, HONORARI OGROMNI! Javno OSUDILI Anđelu, spremni da naprave haos!

Popularni bivši zadrugar Milan Janković Čorba održao je promociju nove sezone svoje emisije na jednom prestoničkom splavu. Zadrugar snima ovu kulinarsku emisiju sa izuzetno popularnim reperima Koronom i Rimskim.

Osim već pomenutog trojca, promociji su prisustvovale brojne poznate ličnosti poput Saleta Luksa, Pavla Mensura, Mateje Matijevića,Wajwaja, Milana Petkovića i mnogih drugih.

Ekipa portala Srbija Danas prisustvovala je ovom događaju i tom prilikom porazgovarala sa poznatim influenserom Andrijom Milivojevićem, poznetijem kao Vajvai i Milanom Petkovićem.

Foto: Youtube Printscreen/Srbija Danas

Nalazimo se na Čorbinoj proslavi, a vi ste poznati influenseri. Kako je došlo do ovog spoja?

– Vajvaj planira sledeće godine da uđe u “Zadrugu”. Ima harizmu i spreman je da uđe u Belu kuću. Trenutno se družimo sa Čorbom, imamo istorijat sa “Zadrugom” – rekao je Milan i dodao da nikada ponovo ne bi ušao u Belu kuću zato što to doživljava kao ozbiljnu psihičku torturu.

– Da, mogli biste mene da stavite u “Zadrugu”. Ja mogu odatle samo u Kovin da odem, ionako mi je ćale tamo radio – odgovorio je Andrija kao iz topa i dodao da bi za neku ozbiljnu cifru ipak preispitao ovu odluku.

Foto: Srbija Danas

Da li imate svoje favorite u “Zadruzi”?

– Čorba mi je favorit – rekao je Vajvaj.

– Ja nemam favorita, ali podržavam sve ljude koji su moralno ispravni – rekao je Milan.

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

Da li ste pratili ovih dana dešavanja u Beloj kući? Kako komentarišete Anđelino trenutno ponašanje?

– Jesam nešto snimio. Mislim da preteruje, baš je kraljica drame. Zvezdan ih je sve izvozao, to je strašno. Da se razumemo, ne podržavam ni njega – kaže Petković.

– Zašto ti brineš o njihovoj vezi? Zašto ti i ja ne bismo bili u vezi? I da uđemo zajedno – umešao se Andrija.

Detaljnije u prilogu ispod.