POTVRĐEN NOVI RIJALITI NA PINKU: Marko Đedović otkrio SVE DETALJE, gradi se čitava IMPERIJA

Bivši zadrugar i voditelj nije želio da otkrije ko je njegov favorit i koga želi da vidi sa krunom.

– Imam ja svoje mišljenje ali ne mogu za sada baš da iznosim svoje mišljenje. Kada se sve bude završeno reći ću vam ko je bnio moj favorit. Samo ću reći sa niko od ovih trenutnih favorita nije. Imam osjećaj da ta osoba svakako neće pobijediti – rekao je Marko.

Đedović je otkrio i da li misli da će pobjednik ali i superfinalisti pametno iskoristiti novac koji su zaradili prethodnih mjeseci.

– Nadam se da hoće. Počeo sam da vjerujem u lijepe stvari. Nadam se da hoće, a žao mi je što neće – nasmijao se Marko, pa otkrio da li mu je žao što nije učesnik ove sezone:

– Kada vidim šta se sve dešava i da bih sa tim ljudima morao da budem 24 sata sa njima zatvoren, shvatim da mi ipak nije žao. Ne smem mnogo da pričam, mada sam sve stvari koje sam mislio rekao prije nego što sam postao voditelj. Znam da budem previše iskren… – govorio je Marko.

Voditelj Zadruge otkrio je i da li se čuo sa Stefanom Karićem.

– Nismo stigli da se čujemo od kada je izašao iz pritvora od silnih obaveza. Nisam sudija da sudim niti ja odlučujem o tome šta se desilo ili nije, za to postoje nadležni organi.

Otkrio je i da fanove Zadruge očekuje iznenađenje

-O novom rijalitiju znam svašta, ali ništa ne smijem da iznosim. Trenuno se zida i traju radovi na imanju u Šimanovcima. Željko je najavio nešto novo.