POVEO JE NA SVADBU, PA JE BRUTALNO PREBIO! Šaviji osim polomljene vilice i unakaženog oka, fali i dio kose!

Noćas oko 1:40 u KC Vojvodina primljena je starleta Nataša Šavija sa stravičnim povredama lica i glave.

Kako pišu tamošnji mediji, Nataša je juče otišla na svadbu prijatelja, a nju je kao pratilju poveo Stefan Karić. Usred veselja, u etno selu Vrdnička kula dogodio se užasan incident, kada je prema Šavijinim riječima, Karić brutalno nasrnuo na nju i pretukao je.

– U Urgentni centar KCV dana 01. maja 2023. primljena je pacijentkinja N. Š. koja se javlja na pregled zbog povrede lica. Pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina. Nakon inicijalnog kompletnog lekarskog pregleda i ukazane pomoći, pacijentkinja je primljena na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju KCV radi nastavka lečenja – rekao je portparol KCV za “Telegraf”.

Foto: Youtube Printscreen

Nakon stravičnih udaraca koje je primila u glavu i zadobila hematome i modrice, starleta je ostala i bez dijela kose.

Prema posljednjim informacijama, Stefan Karić je i zvanično osumnjičeni za prebijanje Nataše Šavije, a policija za njim intenzivno traga.

Foto: Instagram printscreen/natasa.savija

– Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je sinoć u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident – kratko je rekao sagovornik “Kurira” blizak istrazi.

foto: Youtube printscreen/Zadruga official