POZNATO KAD ĆE SE EMITOVATI ZADNJA EMISIJA ZADRUGE: Jedna stvar drugačija je nego prethodnih godina!

Vlasnik televizije “Pink”, Željko Mitrović napisao je na društvenoj mreži Tviter da ukida rijaliti “Zadruga”, piše Srbija Danas.

Finale popularnog TV formata će se odigrati najkasnije do 10. juna ove godine, kako izvor blizak produkciji.

– Ova Željkova odluka sve nas je zatekla, a sada se ubrzano radi na pripremi finala koje je trebalo da se dogodi tek u julu. Sve će biti baš kao što je publika “Pinka” i navikla da bude, a pobediće baš onaj ili ona kog oni odaberu. Za sada je poznato da će se kraj odigrati najkasnije 10. juna – otkriva nam dobro obavješteni izvor.

Do ovog datuma mnogobrojni gledaoci moraće da se odluče koga će od takmičara krunisati pobjedom u posljednjoj sezoni ovog rijalitija.

Završnica “Zadruge” na ovaj način je pomjerena mjesec dana ranije od planirane.

Popularni TV format emitovao se šest sezona, a u prvih četiri pobednice su bile učesnice – Kristina Kija Kockar, Luna Đogani, Iva Grgurić i Nadica Zeljković. U petoj sezoni, pobedu je odneo Dejan Dragojević. Pobednici dobijali su nagradu od 150.000 evra. Koncept je podrazumijevao da kamere u svakoj sezoni prate živote stanovnika Bele kuće.

Podsjetimo, vlasnik televizije “Pink”, Željko Mitrović na svom Tviteru obrazložio je svoju odluku o gašenju rijalitija “Zadruga”.

– Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Verujem da je jedinstvo Srbije i procjena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa – saopštio je Mitrović.