PREKIDA SE 6. SEZONA RIJALITIJA ZADRUGA? Učesnici čekaju odluku produkcije, procurio razgovor – Marija Kulić već izašla

PREKIDA SE 6. SEZONA RIJALITIJA ZADRUGA? Učesnici čekaju odluku produkcije, procurio razgovor – Marija Kulić već izašla

Rijaliti Zadruga na Pink televiziji se ne prikazuje na ovom kanalu zbog strašnih tragedija koje su pogodile zemlju. Na društvenim mrežama isplivali snimci učesnika koji čekaju odluku produkcije

Nakon stravičnih tragedija koje su se odigrale u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, odnosno u okolini Mladenovca i Smedereva, proglašena je trodnevna žalost u Srbiji.

Televizije su prilagodile program danima žalosti, Eurosong se neće emitovati na Prvom kanalu javnog servisa, a prekinut je i prijenos iz Šimanovaca, gdje u Bijeloj Kući borave učesnici rijalitija Zadruga.

Pink je saopštio da će prenos iz rijalitija odložiti i ove nedjelje, nakon čega su na društvenim mrežama osvanuli snimci iz Kuće na kojima se čuju učesnici Zadruge kako govore “čekamo da vide šta će da kažu, možda idemo kući”, rekla je Milica Veselinović, dok je Ana Spasojević izjavila “da je Mića rekao da krenu da se pakuju jer izlaze”.

Danas je na Instagramu objavljen snimak na kojem se čuje kako Anita govori “da je Marija Kulić već izašla” i da se nalazi u Nišu s porodicom, “dok oni čekaju šta će biti”. Objavljen je i snimak na kojem Zvezdan Slavnić govori Anđeli Đuričić da pazi kako se ponaša, “kada ih ponovo vrate na televiziju”, jer je “napolju haos”.

Produkcija Zadruge, odnosno Pink televizija, nije se oglašavala povodom eventualnog prekida Zadruge 6.