PREMINULA SLAĐA PETRUŠIĆ: Voditeljku rijalitija ljekari 2 puta reanimirali, oglasila se porodica

Slađana Petrušić, bivša rijalit učesnica i voditeljka Parova, preminula je sinoć 20.30 časova, prenijeto je na društvenim mrežama, sa profila na Instagramu i Fejsbuku sa kojeg se rijaliti učesnica inače oglašavala.

Kako piše na Instagramu “petrusicsladjana”, nakon što je samoinicijativno napustila bolnicu, nešto poslije 12 časova njeno stanje se pogoršalo i, prema pisanjima medijima, ona je hitno hospitalizovana nakon srčanog zastoja.

Po dolasku u njen dom u Zagrebu, medicinska sestra i doktor su navodno uradili reanimaciju, a navodno je na licu mjesta dobila epinefrin kako bi medicinski tim pomogao da joj povrati puls.

Ona je, kako prenose, oko 20 časova doživjela još jedan infarkt i reanimacija i pokušaj oživljavanja koji je trajao oko pola sata nije uspio! Slađana Petrušić preminula je oko 20.30 časova. Ovim povodom, na njenom Fejsbuk profilu oglasila se i porodica.

– Sa tugom obavještavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svijet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živjeće vječno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili dio javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumijevanju!- stajalo je na društvenoj mreži.

kurir.rs/infomedia.hr/alo