PREVARILA SAM MUŽA 4 SEDMICE NAKON VJENČANJA I NE KAJEM SE: Kad mi je stavio burmu na prst, shvatila sam zašto to MORAM DA URADIM

PREVARILA SAM MUŽA 4 SEDMICE NAKON VJENČANJA I NE KAJEM SE: Kad mi je stavio burmu na prst, shvatila sam zašto to MORAM DA URADIM

Džejd i Rob bili su u braku svega četiri nedjelje kada je ona shvatila nešto što ju je odvuklo u krevet drugog muškarca.

Njenu ispovijest prenosimo u cijelosti:

– Bila sam udata za Roba svega mjesec dana kada sam ušla u aferu sa svojim kolegom Endrjuom. Inače smo flertovali jako dugo i često sam fantazirala o njemu. I on je meni stavljao do znanja da mu se dopadam ali je takođe bio u braku, pa smo se dogovorili da ćemo se zadržati samo na povremenom flertu.

FOTO: PROFIMEDIA

Ono što je čudno u mojoj priči je to da sam ja 10 godina bila u vezi sa Robom i da ga zaista nikad nisam prevarila. Često su mi govorili da se sve duge veze koje se na kraju završe brakom vrlo brzo rasture, ali nije mi bili jasno zašto. Onda sam se vjenčala sa Robom i tek tada shvatila da on nije za mene. Umjesto da moje fantazije o kolegi prestanu, postajale su sve jače.

Onda sam riješila da preduzmem nešto.

Prvi put kada sam imala odnos sa Endrjuom, pomislila sam: “Što sam ja protraćila sve ovo vrijeme sa Robom? Trebalo je da odmah uđem u vezu sa Endrjuom”. Znam da zvuči surovo, ali govorim istinu. Tako smo Endrju i ja nastavili sa aferom mjesecima, a onda se on uplašio da će njegova žena saznati, pošto je već počela da sumnja na nešto.

FOTO: PROFIMEDIA

Zanimljivo je da Robu nikad ništa nije bilo sumnjivo. Mislim da mu nikad ne bi palo na pamet da bih mogla da ga varam.

Raskinula sam s kolegom i bila očajna.

Kad sam shvatila da Rob i ja nismo jedno za drugo, rešila sam da je vrijeme da okončam brak. Mrzila sam sebe zbog onog što sam mu uradila. Ipak, da ga nikad nisam prevarila, trebalo bi mi još više vremena da shvatim da nismo jedno za drugo. Nisam mu rekla za prevaru jer nisam htjela da ga dodatno povrijedim. Umjesto toga, rekla sam mu da kada mi je stavio burmu na prst, shvatila sam zašto se nisam udala za njega prije 10 godina.
Naravno, sada sam meta ogovaranja cijele porodice, s punim pravom. Niko ne može da vjeruje da sam pristala na vjenčanje znajući da brak neće potrajati.

(Blic žena)