Prevario sam ženu na autobuskoj stanici za 2.000 dindži

Prevario sam ženu na autobuskoj stanici za 2.000 dindži U prevari sam car,često varam ljude za novac. Ovoga puta moram da ispričam ovu priču zato što ne mogu da verujem da je neko tako glup i lakoveran i naivan. Jedna žena je stajala na stanici i ja joj lepo prišao,počeli smo da pričamo. Zatim sam smislio priču kako neće da me

puste u banku jer nemam masku i da mi pozajmi 5 dinara za masku jer nemam ništa sitno. Zatim je rekla kako nema ni ona ništa sitno i izvadila je novčanik da mi to i dokaže. Kada je izvadila novčanik sve je bilo po 1.000 i 2.000 dinara što me je jako mamilo. Rekao sam joj daj mi 1.000 dinara vratiću ti kusur,odmah mi je dala. Naravno nije videla ni mene ni taj kusur.

Danas sam čuo kako kolega govori jako neprimerene seksualne stvari koleginici i ušao sam da smirim situaciju i video sam ga kako ju je udario po zadnjici. Ona se rasplakala, valjda od poniženja a on je meni krenuo da se pravda kako ona preteruje. Čitav kolektiv se umešao i ja sam potvrdio njenu priču. Kolegu sada čeka otkaz. Čuo sam kasnije par kolega i koleginica da komentarišu kako im je čudno da se ovo desilo našoj koleginici jer je ružna i nije zgodna.. Pitam se da li bi joj iko od njih poverovao da ja nisam prisustvovao situaciji i bio tu da potvrdim njenu priču. Verovatno bi svi rekli da je ona slagala. Ljudi su užasni.