“PRODAJEŠ INTIMU, I POSLIJE ZADRUGE, ZADRUGA” Anđela Đuričić izazvala haos na mrežama poslije novog poteza: Ti nemaš STIDA

“PRODAJEŠ INTIMU, I POSLIJE ZADRUGE, ZADRUGA” Anđela Đuričić izazvala haos na mrežama poslije novog poteza: Ti nemaš STIDA

Frizerka Anđela Đuričić nakon diskvalifikacije iz rijalitija “Zadruga 6” koja se desila zbog nasilničkog ponašanja prema Maji Marinković, neko vrijeme je boravila u Beogradu kod sada već bivšeg dečka Zvezdana Slavnića.

Ubrzo je uslijedio njen i Zvezdanov raskid, a Crnogorka se vratila u Crnu Goru kod roditelja, te sada pokušava da za sebe izgradi “novi” put.

Ipak, Anđela nije uspjela da pobjegne od staze kojom su krenule i mnoge njene rijaliti kolege, pa je tako otvorila Jutjub kanal, gdje će zarađivati od toga da dijeli intimu sa fanovima.

– Iznenađenje. Od sada ćete moći da me pratite i na Jutjubu. Napravila sam novi kanal. Pretplatite se i očekujte uskoro nove, zanimljive videe u kojima ću vam odgovarati na pitanja koja vas najviše zanimaju, snimati kako provodim dane, sa kim se družim i svašta nešto. Pretplatite se što prije – napisala je ona.

Kako je već poznato rijaliti učesnici odavno su odustali od snimanja pjesama, što su ranije često radili po izlasku iz pomenutog šou programa, te danas odmah prave svoje Jutjub kanale i profile na TikToku.

Kako u rijalitiju oni zarađuju od prodaje intime, tako na “slobodi” sada isto žele da iskoriste.

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Aleksandra Subotić, Luna Đogani i Marko Miljković, Bilal Brajlović, Miljana Kulić i drugi, već su svoju budućnost okušali na Jutjub platformi, a sada je i Anđela riješila da oproba svoju sreću.

“I poslije Zadruge, Zadruga”, “Ista si kao i svi iz rijalitija”, “Prodaješ intimu”, “Ti nemaš stida”… bili su neki od njih.

Blic