PRODUŽEN PRITVOR NA 30 DANA: Stefanu Kariću su otac i maćeha najveća podrška, a pogledajte KO mu je majka!

Starleta Nataša Šavija optužila je bivšeg zadrugara Stefana Karića da ju je brutalno pretukao na jednoj svadbi, i tom prilikom joj nanio teške tjelesne povrede koje su morale biti sanirane operativnim putem.

Zbog ovih optužbi, Kariću je policija prvobitno odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati, da bi potom tužilac produžio pritvor na maksimalnih 30 dana.

Stefanu su trenutno najveća podrška otac Osman i maćeha Kristina, a mnogi se pitaju gdje je u svemu njegova majka Lidija, koja se inače medijski ne eksponira.

Stefan je svojevremeno na svom Instagramu objavio fotografiju svoje majke, a tada su se ispod slike nizali komplimenti na Lidijin račun.

Podsećanja radi, Nataša Šavija se odmah iz bolnice, tačnije sa odeljenja Intenzivne nege u KC Vojvodina gde je primljena, obratila medijima, i otkrila detalje monstruoznog nasilja.

– Istina je da sam pretučena. Dobila sam dva udarca u glavu, dva krvnička čupanja kose i imam prelome vilične kosti. Moram da idem na operaciju, trenutno se nalazim na intezivnoj nezi – rekla je ona tada, pa dodala:

– Oko mi je takođe loše. Oštećeno mi je nešto, doktor mi je rekao da ako ne pristanem da ostanem u bolnici, mogu da ostanem slepa na to oko.

– Ja stavrno ne bih da navodim da je u pitanju bilo ko, ne želim da kažem ime zbog ometanja istrage. Ja bih na Instagramu stavila odmah ko je i prstom pokazala ko je, ali stvarno ne smem to trenutno da radim – istakla je Nataša, pa dodala:

– Tući ženu, kao da tučeš muškarca, za to nema opravdanja. Ovo je klasično nasilje nad ženama.