PROGOVORILA O ODUZIMANJU STARATELJSTVA! Marija Kulić nikad odlučnija: “Mnogo me je povrijedila! Pretjerala je”

Marija Kulić je sinoć u noći “Izbacivanja” bila gost na intervjuu kod Marka Đedovića, a glavna tema, bio je njen odnos sa kćerkom Mijanom Kulić.

Podsjetimo, njih dvije su prekinule svaki kontakt uz teške riječi i polivanje.

Marija, od kako si ušla izdešavalo se sve i svašta – rekao je voditelj Marko Đedović.

– Izdešavalo se, pod njegovim uticajem je počela da se okreće protiv mene i mogu da ti kažem da mi je mnogo lepše ovako. Mirna mi je glava, ne dolazi u apartman kao kad je sa njim u vezi i sve što joj ne odgovara kod njega da me tako negativnom energijom napuni, da ja onda izađem iz apartmana da ja čoveka ne mogu da pogledam. Meni je mirna glava! Jer više puta meni priča jedno a kad je pitaju novinari odgovara sasvim drugačije od onoga što je meni rekla! Naravno kad mi kaže da ne može više sa njim, da sedi da puši cigaru, ja kažem pa dobro što se ne pokupiš i ne dođeš i tako neke stvari priča gde je i ona svesna nečega, što i nekolicina ljudi misli, nekako se složi sa mojim mišljenjem, ona sve to za stolom pokosi i priča kao da je sve normalno i sve u redu! – rekla je Marija.

– Je l’ to tvoja taktika da u njoj izazoveš grižu savest? Da te kao ne interesuje, šta bude biće, odričem se i ostalo? – glasilo je pitanje.

– Nisam ja rekla ”odričem se!”, ja sam rekla da ona mene više ne interesuje. Nije prvi put, ali je preterala, stvarno je preterala! Mnogo me je povredila. I meni više puta dođe da kažem nekom nešto pa se ugrizem za jezik! – rekla je Marija.

– Sad je rekla da se nije pokajala – rekao je Marko.

Detaljnije u nastavku: