“PROMIJENIO JE VERU ZBOG DALILE I ALEKS!” Otkriven PRAVI RAZLOG Dejanovog prelaska u Islam – umiješan i Filip Car?!

“PROMIJENIO JE VERU ZBOG DALILE I ALEKS!” Otkriven PRAVI RAZLOG Dejanovog prelaska u Islam – umiješan i Filip Car?!

Tamara Đurić još jednom se oglasila povodom promjene vjere Dejana Dragojevića, za koga tvrdi da provocira narod njegovim ponašanjem, te da mu treba zabraniti ulaz u Srbiju.

Podsjetimo, Tamara je krajem marta ekskluzivno za portal SrbijaDanas govorila na ovu temu i tada mu brutalno poručila da oduzme sebi život!

Foto: Shutterstock/Instagram/dejan_dragojevic_official_

– Zato što nam propagira veru, a ni sam ne zna kom se Bogu moli! Poturica! Svačiju ja veru poštujem ali ne Božijim preletačima. Vera nije stvar izbora, sa kojom se rodiš sa tom i umireš. Sa ovakvim ponosom priča čovek koji je zbog strasti, da ne kažem nešto drugo, prodao Boga, treba u najmanju ruku sam sebi da oduzme život. Znam da je to greh u našoj veri, ako u njegovoj nije neka požuri! – izjavila je Tamara tada ekskluzivno za SrbijaDanas.

Po povratku iz Saudijske Arabije, Dejan se požalio da prima razne pretnje. Sada mu je Đurićeva odgovorila na ovu objavu.

Foto: ATA images

Poznata po britkom jeziku, Tamara je na Instagramu objavila status, nazivajući Dragojevića ,,Božiji preletačević”, a onda istakla da mu treba zabraniti ulaz u Srbiju.

– O verovanju nam pričaju “Božiji preletačevići” koji su veru u Boga izgubili samo zato što su ga dve devojke koje rade na žetone prevarile sa istim čovekom koji je katoličke veroispovesti. Tom logikom je trebao da se pokatoliči. Da se rampa stavi Judi, dok se ne odluči. Ovo nije verovanje u Alaha, ovo je provokacija obe vere. Da se razumemo – Poštujem verujući narod kako god zvali Boga, ali ne i ,,vernike” koji veru prodaju za večeru. Rampa Dejanu za Srbiju – poručila je Tamara na najnovijem Instagram storiju.

Ovim statusom Tamara je očigledno insinuirala na Dalilu Dragojević i Aleksandru Nikolić, pošto je opšte poznato da su ga obje prevarile sa Filipom Carem tokom rijalitija “Zadruga”.

Ovim povodom kontaktirali su Đurićevu, kako bi saznali zbog čega smatra da su Aleks, Dalila i Filip “umiješani” u Dejanov prelazak u Islam.

– Sve sam napisala. Rampa! – kratko i jasno poručila je Tamara ekskluzivno za SrbijaDanas.

Nakon ove Tamarine izjave došlo je do neočekivanog haosa. Dejan joj je uzvratio žestokim prozivkama, a zatim se i Tamara oglasila ekskluzivno za SrbijaDanas, te se ovom estradnom ratu ne nazire kraj.