PRVA ŽENA BRANISLAVA LEĆIĆA IZGLEDA KAO MILION DOLARA: Sa njom ima sina i kćerku, a njegova nasljednica i sama je glumica! (FOTO)

PRVA ŽENA BRANISLAVA LEĆIĆA IZGLEDA KAO MILION DOLARA: Sa njom ima sina i kćerku, a njegova nasljednica i sama je glumica! (FOTO)Glumac Branislav Lečić (67) je sa prvom suprugom Ivanom Vujadinović proveo 13 godina i iz tog braka ima kćerku Anu i sina Ivana.

Ana je na svom Instagram profilu jednom prilikom podijelila fotografiju majke i ponosno pokazala kako ona izgleda. Bivša supruga Branislava Lečića nije prisutna u medijima, pa je glumica tada objavom sa majkom iznenadila sve.

Lečić se od Ivane razveo 2007. godine i to zbog, kako su mediji tada pisali, njene prevare. U jeku njihovog rastanka gradom su kružile priče da je Ivana zamijenila Branislava stjuardom i da je to razlog što više nisu zajedno. Ipak, ni Lečić ni njegova bivša nisu htjeli da komentarišu te navode.

Glumac je ubrzo nakon razvoda našao novu ljubav, voditeljku Ninu, sa kojom se vjenčao i dobio sina, a kasnije i razveo, piše Blic. Lečić danas uživa sa djevojkom Jelenom, koja ima 37 godina i radi kao asistent na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija.

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));