PRVE REAKCIJE IZ ĐENOVIĆA: Anđela se čula sa svojim RODITELJIMA, otkrila da li se VRAĆA u Crnu Goru!

Diskvalifikovana takmičarka Anđela Đuričić još uvek nije posjetila svoje roditelje u Crnoj Gori, a publika “Zadruge 6” spekuliše da je to zbog toga što su je se odrekli zbog afere i ponašanja u vezi sa Zvezdanom Slavnićem. Anđela tvrdi da se čula sa roditeljima i da će ih uskoro posjetiti.

Foto: instagram.com/printscreen

– Hvala roditeljima što su me izveli na pravi put. Uvek sam bila u tom zlatnom kavezu. Čula sam se sa majkom, sve je okej, ovih dana idem tamo – rekla je Anđela.

Đuričićeva je progovorila i o svom odnosu sa Mokom Slavnićem i fotografiji koju je juče podijelio sa njom, kad ju je nazvao svojim svijetom.

Foto: instagram.com/printscreen

– Meni je čast što me je Moka podržao, toliko je emotivan prema meni, uvek je bio na mojoj strani. Zaslužuje poštovanje – rekla je Crnogorka.

Anđela se osvrnula i na bivše prijateljice koje su je nedavno ocrnile, aludirajući na Sandru Čaprić i Anu Spasojević, koje su to uradila u jednoj od emisija “Finalna izbacivanja”.

– Ima ljudi koji i posle godinu dana prekida komunikacije pokušavaju da me pljuju. Ja nisam pričala ništa o njima, završila sam to tad, smatram da je to kraj. Oni i dalje pričaju ružno, ja neću, bavim se svojim životom, srećna sam i zadovoljna, nemam vremena da se bavim tuđim stvarima – ispričala je Anđela u jednoj emisiji.