PRVI SNIMAK MILJANE KULIĆ NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ ZADRUGE: Snimak koji je objavila na društvenim mrežama ŠOKIRAO SVE – DA LI JE MOGUĆE? (VIDEO)

I posle raskida, prevara, tuča, svađa, kontroverznu Nišlijku je nakon odlaska sa imanja u Šimanovcima dočekao njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica, a snimak koji su objavili na Instagramu šokirao je javnost.

Miljana će zbog kršenja ugovora morati da plati kaznu od 100.000 eura, a pre nje je diskvalifikovan i Nenad Macanović Bebica, koji će takođe morati da plati kaznu od 50.000 eura, iako se prave da ih to ne dotiče ni najmanje.

Iako je u Zadruzi bila sa Zolom, Bebica ne odustaje od Miljane.

Inače, Miljana Kulić se dugo godina bori sa psihičkim problemima zbog čega je i određeni period provela u klinici za psihijatrijske bolesti “Laza Lazarević” o čemu je njena majka Marija Kulić pričala u rijalitiju. Iz tog razloga Miljana i nema starateljstvo nad sinom Željkom, već se o njemu stara njena majka.

Kulićeva je u više navrata nasrtala na Lazara Čolića Zolu, a čak je bila i diskvalifikovana nakon što mu je nanela teške povrede kada ga je tokom noći štiklom udarila u glavu.

Pogledajte video NA OVOM LINKU.