PRVO JUTRO ANĐELE ĐURIČIĆ U CRNOJ GORI: Cijelu noć NAZDRAVLJALA s popadijom, ona joj oprostila BRUKU, a evo u kom LUKSU sad uživa

PRVO JUTRO ANĐELE ĐURIČIĆ U CRNOJ GORI: Cijelu noć NAZDRAVLJALA s popadijom, ona joj oprostila BRUKU, a evo u kom LUKSU sad uživa

Anđela Đuričić, koja je diskvalifikovana zbog nasilja prema Maji Marinković, tek poslije dvije nedjelje je otputovala svojim roditeljima u Đenovićima. Nju je na aerodromu u Tivtu sačekao brat, a zatim je uslijedio susret sa roditeljima. Kako je sama otkrila, sve je prošlo u najboljem redu i puni su obostrane ljubavi.

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Iako je rekla da se neće viđati sa drugaricama, već samo porodicom, Anđela je iskoristila posjetu Đenovićima i za susret sa najboljom drugaricom popadijom, koja je često pominjana tokom pete i šeste sezone “Zadruge”.

Da je sve u najboljem redu, govori i činjenica da su za društvenu mrežu Instagram uslikale kako nazdravljaju, a Anđela je dodala gomilu emotikona koji označavaju ljubav, a preko snimka napisala “Napokon”.

Prvo jutro Anđele Đuričić U Crnoj Gori

Prvo jutro poslije skoro deset meseci otkako nije bila doma, Đuričićeva je otišla u marinu Porotonovi, koja se nalazi samo nekoliko metara od njene kuće. Bivša zadrugarka je pokazala kako uživa u predivnom, mirnom jutru pored mora.

Podsjetimo, njena drugarica popadija je imala problem sa svojim suprugom sveštenikom zbog Anđelinog ponašanja u rijalitiju.