PRVO OGLAŠAVANJE ANĐELE ĐURIČIĆ NAKON DOLASKA U CRNU GORU: Evo gdje boravi, uputila samo 3 riječi

Anđela Đuričić čekala je 11 dana nakon diskvalifikacije iz Zadruge da bi otišla kod roditelja u Crnu Goru, a potom je tamo provela manje od 24 časa.

Međutim, ona se juče, 17. juna, ponovo uputila u Đenoviće, kako je Telegraf ranije i najavio, a jutro nakon dolaska oglasila se iz domovine.

Mnogi njeni fanovi, ali i oni koji ne drže stranu Anđele i njenog partnera Zvezdana Slavnića, spekulisali su o tome gdje će Anđela boraviti kada ode u Crnu Goru, aludirajući na to da možda i neće biti u porodičnoj kući.

Ipak, ona se jutro nakon dolaska oglasila na Instagramu, objavivši kadar iz dvorišta porodičnog doma.

– Dome, slatki dome – piše u stikeru koji je nalijepila na objavu.

Printskrin: Instagram/andjelaadjuricicc

Inače, ekipa Telegrafa.rs nedavno je boravila u Đenovićima, gdje su vidjeli da preko balkona kuće Đuričića stoji natpis da se prodaje. Kako se priča, traži se iznos od 390.000 evra.

Nekoliko mještana je reklo da prodaja kuće nema veze sa onim što je Anđela uradila u Zadruzi, već da Đuričići imaju druge planove.

– Oni su to izdavali, a koliko znam izdaju i dalje. Da, i dalje je kuća na prodaju, ali mislim da to nema veze sa Anđelom, u smislu da porodica, kao, “beži od sramote”. Ne. Mislim da oni imaju druge planove – istakao je Telegrafov izvor.

Inače, kako su provjerili na Booking.com, u momentu objavljivanja ovog teksta i dalje je moguće rezervisati sobu u vili Đuričić.

Tako, na primjer, cijena 5 noćenja, od 1. do 6. jula, košta 21.691 dinara.

U trenutku boravka u Đenovićima ekipa Telegrafa je i zvonila na vrata porodice Đuričić, ali niko se nije oglašavao.