PRVO OGLAŠAVANJE OSMANA KARIĆA – duboko potresen, navodnim, nasiljem: Otkrio šta ne opravdava u ovom slučaju

U KC Vojvodina noćas oko 1.40 sati primljena je starleta Nataša Šavija (35) sa teškim povredama, prelom kostiju lica, saznaju i pišu srbijanski mediji.

Ona je optužila da je to, navodno, učinio Stefan Karić. REdakcija portala Srbijadanas je pokušala da stupi u kontakt sa njim, ali nije odgovarao na pozive.

Ovim povodom, jedan portal je stupio u kontakt sa njegovim ocem, Osmanom Karićem, kako bi dobio nešto više informacija i proverio šta on zna o cjelokupnom dešavanju.

– Verujte mi da sam zatečen celokupnom situacijom što se tiče Stefana i devojke Nataše Savije. Jedino što mogu sada da izjavim da znam da su se Stefan i Nataša povremeno družili i da su bili dobri prijatelji. Šta se desilo, koji je razlog i pod kojim uslovima se desilo i ako se desilo ne mogu davati sud. Stefan se odselio iz porodične kuće po izlasku iz rijalitija tako da sad nemam ni od njega informaciju iz prve ruke – istakao je Karić, te je dodao:

Zadruga 6Foto: Youtube Printscreen/Top Balkan Radio/zadruga

– Kad ga budem video znaću više o situaciji koja se noćas izdešavala pa samim tim i dati sud o istoj. U svakom slučaju ne opravdavam nikakvo nasilje pa čak kad mi je sin u pitanju taman da mi je iz oka ispao ako ga je on napravio. Kao što sam već rekao u radio Amneziji ,nema zaštićenih. Verujte mi da se osećam kao da sve ovo sanjam i jedva čekam da se probudim iz ružnog sna – rekao je Osman.

Zadruga 6Foto: Instagram/karic_osman