PRVO OGLAŠAVANJE ZVEZDANA: Slavnić imao šta da kaže o ulasku u novi rijaliti za 200.000 eura!

PRVO OGLAŠAVANJE ZVEZDANA: Slavnić imao šta da kaže o ulasku u novi rijaliti za 200.000 eura!

Direktor i vlasnik “Hype” produkcije Saša Mirković najavio je novi rijaliti format na svojoj televiziji, na kojoj je već zaposlio nekolicinu bivših učesnika “Zadruge”.

Kako je najavljeno sa te televizije, u toku je kasting i biraju se lica koja će biti dio rijalitija.

S obzirom da rijaliti uskoro počinje, Hype produkcija odlučila da svima pruži šansu da se baš neko od njih nađe zajedno u zatvorenom prostoru sa velikim imenima sa domaće scene. Svako ima priliku da se prijavi na kasting, a samo odabrani kandidati boriće se za glavnu nagradu u iznosu od 200.000 eura.

Na fotografiji koja je nastala u svrhu najave ovog rijalitija možemo vidjeti lica bivših zadrugara, među kojima se našao i diskvalifikovani Zvezdan Slavnić.

Nakon što je izbačen iz šeste sezone “Zadruge”, Slavnić je sa tadašnjom djevojkom Anđelom Đuričić dobio ponudu od “Hype” produkcije da zajedno vode emisiju, a emitovana je samo jedna kada im je u gostima bio Aca Lukas.

Nakon te jedne epizode, Anđela i Zvezdan su raskinuli, a Slavnić je prekinuo saradnju sa Mirkovićem iz za sada nepoznatih razloga. Đuričićeva je dobila samostalni projekat, dok se Zvezdan odlučio za zaradu putem TikToka.

Ipak, mnogi su se ponadali da će Slavnića ponovo gledati u rijalitiju kako se njegova slika našla u okviru najave, a ovim povodom se oglasio i Instagram profil odobren od strane Zvezdana.

– Što se tiče ove najave Zvezdan apsolutno nema nikakve veze sa tim, kao što već i sami znate njegova saradnja sa Hype Tv je prekinuta – napisano je na storiju.