“RAZAPINJU ME SVUDA, SVAŠTA TRPIM!” Prvo oglašavanje Stefana Karića nakon što je pušten iz pritvora!

“RAZAPINJU ME SVUDA, SVAŠTA TRPIM!” Prvo oglašavanje Stefana Karića nakon što je pušten iz pritvora!

Od kada je izašao iz pritvora, u kome se nalazio zbog optužbi prebijene Nataše ŠavijeStefan Karić se nije oglašao na konto sporne noći, sve do sada.

 

Starleta Nataša Šavija optužila je nekadašnjeg učesnika “Zadruge” Stefana Karića da ju je pretukao i nanio joj stravične povrede na licu, nakon čega je mjesec dana proveo u pritvoru.

On je odmah nakon što je Šavija dala izjavu u Prvom osnovnom tužilaštvu u Rumi pušten na slobodu i od onda se nije oglašavao sve do sada kada je istakao da još uvijek čeka da optužnica bude podignuta, te da ga je javnost osudila prije suda.

– Sve će se znati uskoro. Moram da vam kažem da sam razočaran u novinare, jer me nisu ispoštovali onako kako sam ih ja poštovao u situaciji u kakvoj sam bio. Osudili su me i prije nego što me je sud osudio. Ne želim nikome da dajem intervjue – rekao je Stefan, a na pitanje da li je poznat datum sledećeg suočavanja, odgovorio je:

– Nismo još ništa dobili. Čeka se da se podigne ta optužnica, pa ćemo vidjeti.

Karić je, upitan koliko se njegov život promijenio od sporne noći i incidenta sa starletom, istakao da “svašta nešto trpi”:

– Taman se sve malo smirilo, ako sad bilo šta kažem, opet bi se zahuktala situacija. Svašta nešto trpim, ne smem ništa da kažem i onda mi je baš tenzija, a ne želim to sada. Evo, već nekoliko dana se ništa ne piše, smirilo se sve. Ljudi su takvi, da me razapinju svuda – kazao je Stefan Karić za “24sedam”.