Retrogradni haos u avgustu 2023. uzdrmaće iz temelja život ovih 5 znakova Zodijaka

Retrogradni haos u avgustu 2023. uzdrmaće iz temelja život ovih 5 znakova ZodijakaAstrološki gledano, avgust je veoma težak mjesec, jer su Pluton, Neptun, Venera i Saturn retrogradni, a uskoro će im se pridužiti i Merkur

To podrazumijeva da sve kasni, malo ko koga razumije, a planovi se odlažu. Ukoliko treba da donesete važne odluke u avgustu, veoma je bitno da ih odložite na jesen, jer je planetarna situacija takva da lako možete da se prevarite u procjeni.

Zbog retrogradnog haosa na nebu znakovi koji će najviše patiti u avgustu su Djevice, Bliznaci, Vage, Bikovi i Ribe.

Djevica

Mars u vašem znaku donio vam je potrebu za inicijativom i zalaganjem, ali nekako uviđate da svaki vaš trud pada u vodu. Zbog toga ste nervozni i lako ulazite u konflikte. Imate potrebu da zamjerate drugima kako vode svoj život, a to dovodi do velikog nerazumijevanja. Kada Merkur krene retrogradno 24. avgusta imajte u vidu da će vaša racionalnost biti umanjena.

Blizanci

Vi ste jedan od znakova koji je na velikom udaru od Saturna iz Riba i Marsa iz Device. Sve vam smeta, a imate poslovne i porodične probleme. Rastrzani ste na sve strane, a svaka vaša inicijativa deluje kao uzaludna. Retrogradni Merkur će vam doneti haos krajem mjeseca, pa budite oprezni šta potpisujete.

Vaga

Uviđate da vas tjera neki maler i da ste nervozni, ali ne razumijete šta vam se dešava. Zbgo retrogradne Venere ste emotivno zbunjeni, pa razmišljate o ljudima iz prošlosti. Svaki pokušaj da se vratite na staro može da dovede do emotivnog kolapsa.

Bik

Iako je Jupiter (planeta sreće) u vašem znaku, pa vas čuva, zbog retrogradne Venere ste skloni nepromišljenim potezima. Veoma je važno da nemate velika očekivanja do 4. septembra. To se odnosi na poslovni i privatni život. Trenutno idete korak napred, a nazad dva.

Ribe

Saturn je počeo da radi svoje, pa ste pod sudbinskim udarom, koji povremeno ne možete da podnesete. Želite da menjate kompletan život ali ne znate odlake da krenete. Poslovna i privatna partnerstva će biti na testu od 24. avgusta.