RODBINA SLAĐE PETRUŠIĆ SE OGLASILA: Vijest o njenoj smrti je ipak lažna, njena sestrična Dragana kaže SVE JE IZMISLILA

Na instagram profilu Slađane Petrušić jutros je osvanula objava da je Slađana Petrušić umrla, a obavijest o smrti potpisala je, navodno, njezina obitelj. Vijest su prenijeli srpski portali i dio hrvatskih.

Ali, vijest o smrti je laž koju je, kako kaže Slađanina sestrična Dragana, Slađa Petrušić kreirala sama.

“Mislim da je ovo velika glupost, izmišljotina i njezina bolesna ideja. Potpuno sam sigurna u to”, kaže nam Dragana koja godinama sa Slađom nije u kontaktu.

Dragana je ispod objave o navodnoj smrti sestrične ostavila komentar, a navodno mrtva Slađana ju je potom blokirala na Instagramu. Dragana kaže da o Slađinoj smrti ništa ne zna ni nitko od njihove zajedničke rodbine, prnosi index.hr

Dragana je kći Slađine tete Slavice.

Da je riječ o laži, kaže i Neven Ciganović koji je inače u redovnom kontaktu sa Slađanom Petrušić. Stilist je za Index rekao da se od jutra nije čuo sa Slađanom, ali su proteklih dana bili u kontaktu.

Slađa je, kaže, na Instagramu objavljivala lažne fotografije nesreće i polomljenih nogu.

“To je neslana šala koja prelazi granicu. Ona vjerojatno nije ni svjesna posljedica”, kaže Cigi

Ko je Slađa Petrušić?

Slađanu Petrušić Hrvati pamte kao dio ekipe Malnarove Noćne more.

Slađana se prije dvadesetak godina pojavila u hrvatskom javnom prostoru, a potom je postala zvijezda srpskih reality programa. U jednom trenutku bila je i voditeljica jednog takvog showa.

Prije nekoliko godina pokušala se vratiti u hrvatske medije i postala članicom Živog zida. Iz stranke ju je izbacio Ivan Pernar, tadašnji predsjednik Živog zida.