Rodbina zvoni Fati na interfon:

Rodbina zvoni Fati na interfon:

– Ko je?

– Mi smo!

– Evo kad čujete signal gurnite vrata nogom.

– Što nogom?

Kaže Fata:

Pa niste valjda praznih ruku došli.

 

Sinoć je na ružičastoj televiziji održano još jedno izdanje emisije “Narod pita” koje je bilo, pa malo je reći uzbudljivo, budući da je Darko Tanasijević ugostio, nikog drugog do Maju Marinković, koja je svakom svojom izjavom uspjela da izazove uzburkane reakcije svih prisutnih u studiju, pa i cjelokupne javnosti.

Maja je u jednom momentu ustala sa stolice i napravila pravu pometnju, da je publika počela da se komeša, a voditelj je u trenutku ostao zatečen.

Maja Marinković

Preciznije, Maja je u pomenutoj emisiji ustala sa stolice kako bi svima pokazala izvajano tijelo i tom prilikom istakla da ona nema potrebu da koristi fotošop, o čemu se nekoliko puta pisalo, a onda je i pokazala kolika će njena silikonska zadnjica izgledati.

Kako bi svima jasno pokazala, Maja je ustala i prošetala, a u publici je nastao veliki haos. Svi su počeli da joj aplaudiraju i da vrište od smijeha, jer nije imala problem da ispozira pred kamerama. Voditelj Darko je ostao šokiran kada je ugledao Maju u ovom izdanju, jer se nije nadao njenom performansu pred svima.

Sve pomenuto, detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.