“Roditelji su mogli da te obezbijede, a ti si za LIJEČENJE!” Zvezdan Anđelu dokrajčio, ona zavapila: “Pomozi mi!

Drama epskih razmjera između Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić još uvijek traje. Ona na sve načine pokušava da smiri strasti, ali joj izgleda to ne polazi za rukom, budući da Zvezdan za nju više nema strpljenja.

– Što si ti ušla u ovde? – upitao je Zvezdan.

– Pa došla sam da zaradim pare, kao i svi normalni ljudi i ti si zato došao – odgovorila je Anđela.

Šta je tu loše, što sam došla da zaradim novac. Ja sam radila neke stvari napolju, ali me nije zadovoljavalo – dodala je ona.

– A ovo te zadovoljava, šta? Po kojim parametrima ti kapiraš da smo mi isti po pitanju ovoga? Što ti je ovo ovde, prva stanica? Tvoji roditelji su mogli da ti obezbijede neki lokal da uložiš pa da počneš nešto svoje, a ti u Beogradu uđeš ovde, ti djevojko nisi normalna. Ja bih odsjekao sebi ruku da moje dijete uđe ovde i ja treba šta da budem sa tobom. Ti si za liječenje, treba ti pomoć – govorio je Zvezdan.

– Ja sam povučena, nemam puno prijatelja napolju, mislim da si to i primijetio. Došla sam iz nekih svojih razloga – govorila je Anđela

– Ja ne mogu više da pričam sa tobom, ja ne znam, meni je ovo toliko smješno. Ovo je ludilo. Treba da odeš kod doktora i kod psihijatra da pričaš sa njima o tim problemima, to su ljudi koji imaju školu i kojima treba da se obratiš. Da ti pomognu da stekneš prijatelje – pričao je Slavnić.

– A jel hoćeš ti da pričaš sa mnom o tim stvarima, da mi pomogneš? – upitala je Anđela.

– Hoću srećo ali ne sada, to je proces, treba vremena, sa tobom mora ozbiljno da se radi – kazao je Zvezdan.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.