“SA 22 GODINE SAM SHVATILA DA NE MOGU DA ZATRUDNIM!”: Zašto Ceca nije mogla da ima djecu prirodno

“SA 22 GODINE SAM SHVATILA DA NE MOGU DA ZATRUDNIM!”: Zašto Ceca nije mogla da ima djecu prirodno

Ceca ističe da joj je život obilježila ljubav sa Arkanom, kao i da je bila najsrećnija kada se uspjela da dobije nasljednike.

Sve je rastušila vijest da su Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj izgubili bebu koju su željno očekivali. Naime, nedavno su otrkili da je mlada pjevačica u drugom stanju i da uskoro na svijet stiže djevojčica, te se niko nije nadao ovakvom spletu okolnosti. Sa druge strane, i njena majka Ceca, jedna od najvećih zvijezda kod nas, dugo se borila da ostane u drugom stanju.

Ceca i Arkan vjerili su se na Božić 1995. godine, vjenčali su se mjesec dana kasnije, a ona je na nesvakidašnji način zapazila svog budućeg supruga.

“Sjećam se da sam imala nastup u Njemačkoj i na benzinskoj pumpi kupila “Plejboj”. U časopisu sam ugledala čovjeka svog života! Nisam razumjela šta piše u intervjuu, samo sam zurila u njegovu fotografiju. Bio je to najmuževniji i najzgodniji muškarac kog sam ikada u životu vidjela. Pomislila sam: “To je dakle taj Arkan!” Poželjela sam da budem njegova žena”, prisjetila se Ceca i ponovo je opisala kako je izgledao njihov prvi susret, oči u oči.

Upoznao ih je Oliver Mandić.

“Pošto je tada kružila izmišljena priča da me je Arkan ošišao, Željko mi je rekao: “Jesi li ti ta zvijezda koju ja redovno šišam?” Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljala sam se! Nastavili smo da se viđamo, a ja sam ga prva poljubila! U Željka se nisam zaljubila zbog njegove moći, već u njega kao čovjeka, u njegove ljudske kvalitete, karakterne osobine, fizički izgled… Mene interesuje neko ko će uspeti emotivno da me pokrene i da me usreći, a ne koliko je moćan i koliki mu je bankovni račun.”

Međutim, kako je među njima bila velika razlika u godinama, plažila da kaže svojim roditeljima da je uplovila u vezu sa Arkanom. Sve im je priznala tek kada ju je zaprosio.

“Rekla sam im da ću da se udam za Željka, a mama se obradovala: “Za Šašića? Divno. On je sjajan momak.” Tad sam kazala: “Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!” Umalo da padnu u nesvijest, iako su prije toga načuli nešto iz medija, ali su se nadali da će to brzo da me prođe. Onda se otac uozbiljio i zaprijetio mi: “Budeš li se udala za njega, odreći ću te se!” Znala sam da me samo plaši, pa sam odbrusila: “Možete svi da se poubijate, udaću se za njega jer ga obožavam.” Kad su ga upoznali, odmah su ga zavoljeli,” istakla je.

Folk zvijezda oba puta zatrudnila je vantjelesnom oplodnjom, a jednom prilikom se osvrnula na tu osjetljivu temu za nju.

“Oboje smo željeli djecu. Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam otišla u bolnicu “Narodni front” na vantjelesnu oplodnju. Moj pokojni suprug me je podržao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je već imao sedmoro djece,” ispričala je pjevačica koja je 1995. rodila sina Veljka, a tri godine kasnije i kćerku Anastasiju.