SAMO 1 BIVŠI ZADRUGAR JE ZNAO DA JE DEJAN PROMIJENIO VJERU: Ali nikada to nije javno rekao, A BILI SU ZAJEDNO U ZADRUZI

SAMO 1 BIVŠI ZADRUGAR JE ZNAO DA JE DEJAN PROMIJENIO VJERU: Ali nikada to nije javno rekao, A BILI SU ZAJEDNO U ZADRUZI

Dejan Dragojević nedavno je šokirao javnost priznanjem da je već 4 godine u islamu, ali i video snimcima iz Meke koje je redovno postavljao na Instagram.

Dok je bio u Zadruzi kao učesnik, tema njegove vjere bila je skoro svakodnevna ali on nije želio javno da se izjašnjava.

Sa bivšom ženom koja je tvrdila da je preuzeo njenu vejru, često se svađao, ali i svima koji su ga pritiskali da prizna.

Podsjećanja radi Menasur Ajdarpašić i Dejan su imali mnoštvo razmirica, a samo je jedan dan bio presudan da sve zaborave i ostave iza sebe.

Na dan velikog praznika, Bajrama, njih dvoje su se zagrlii, čestitali i od tada držali zajedno. Svima je u tom trenutku bilo sumnjivo to što ga je Mensur nazvao “paša”, ali i način na koji je Dejan izgovorio riječi koje su, većini koji nisu u islamskoj vjeri, potpuno nepoznate.

Mnogima je njihov odnos bio zagonetan jer su se naglo pomirili i do kraja držali zajedno, te se sluti da je Dejan to direktno ili indirektno priznao Mensuru baš na Bajram, te se od tada sve promijenilo.

Kako Dalili ništa nije promicalo, u jednoj od svađa je prebacila Mensuru pomirenje i zahtjevala da prizna “Zašto je Dejan njemu brat”, ali je Ajdarpašić mijenjao temu i nikada nije dao odgovor, iako je sada jasno da je sve vrijeme znao ali nije želio da ga oda.