SAMO 5 DANA PRIJE FINALA VELIKI ŠEF POSLAO VAŽNO PISMO: Tiče se POBJEDNIKA, učesnici SKROZ BLIJEDI

Veliki šef je adresu Bijele kuće poslao pismo u kojem glasi:

Dragi zadrugari, kada se većina vas uselila u Zadrugu, većina vas je komentarisala ko će osvojiti koje mjesto. Vi se najbolje poznajete, danas želimo da čujemo ko bi po vama trebao da pobijedi u ovom serijalu Zadruge. Zato će svako ustati i obrazložiti ko bi po vama svojim ulešćem trebao da osvoji prvo mjesto. Budite iskreni i ne možete navesti sebe – pročitao je Car.

Prisjećamo, veliko finale rijaliti programa “Zadruga 6”, zakazano je za četvrtak 08. jun, a pojedini zadrugari koji obožavaju noćni život koji Beograd nudi, već uveliko planiraju gdje će se uputiti nakon finalne večeri.

Dok su se sunčale kraj bazena, Ana Ćurčić, Maja Marinković i Slađa Lazić su razgovarale upravo na pomenutu temu i došle do zaključka, da je neophodno da se prethodno organizuju za provod.

Oskudno odjevene, namazane marmeladom za sunčanje u kupaćim kostimima koji su se jedva držali labavo vezanim končićima, iznijele su svoje planove.

– Zajedno dolazimo na finalnu žurku, poslije toga idemo na neki splav i after – rekla je Maja.

– A gdje bude taj after? – pitala je Ana.

– Zavisi gdje se organizuje – rekla je Maja, a onda otkrila da poslije finala niko ne ide kući nego odlazi u etno selo koje je dobro poznato gledaocima.