SAMO OVI TAKMIČARI OSTAJU U ZADRUZI: Željko Mitrović potvrdio VELIKU PROMJENU u konceptu rijalitija

SAMO OVI TAKMIČARI OSTAJU U ZADRUZI: Željko Mitrović potvrdio VELIKU PROMJENU u konceptu rijalitija

Veliki šef poslao jasnu poruku.

Zbog nezapamćene tragedije koja je pogodila Srbiju, od petka se ne odigrava redovni program najgledanijeg rijalitija Zadruga na malim ekranima. Emisije su odložene do daljnjeg, a na Pink televiziji se pušta izmijenjen program iz poštovanja prema žrtvama dva nezapamćena masakra u zemlji.

Željko Mitrović, poznat po svojim humanitarnim akcijama i kreativnim idejama koje su izmijenile medijsku scenu Srbije, očigledno ne želi da u trenucima žalosti na njegovoj televiziju bude prikazano bilo šta što bi moglo da se shvati kao neprimjereno.

Televizija Pink i Veliki šef poznati su po tome da se bore protiv nasilja u javnim prostorima te je opšte poznato da se svaki vid nasilja strogo kažnjava u rijalitiju što novčanim kaznama što diskvalifikacijama. Produkcija se nije libila da izbaci i najpopularnije zadrugare koji su televiziji Pink donosili veliku gledanost ako bi oni u nekom trenutku pokazali agresiju i nasilje. Jednostavno, u Zadruzi postoji nulta tolerancija prema nasilju.

Kako bi smirili zadrugare koji se ponašaju bahato, posljjednjih dana takmičari rijalitija su dobili veliki broj knjiga, atlasa, globusa i školskih predmeta, kako bi se malo civilizovali. Ova promena u programu naišla je na velike simpatije kod gledalaca koji su pozdravili ovakvu odluku.

Sam Željko Mitorović se oglasio na društvenim mrežama te je podijelio i komentarisao sliku na kojoj se vide Filip Car i Aleksandra Nikolić kako leže u krevetu i čitaju knjige.

– U ovoj pauzi, zadugari u slobodno vrijeme čitaju knjige jer su razumjeli, da u Zadruzi ostaju samo akademski građani – napisoa je vlasnik Pinka.

Čini se da je na ovaj način Mitrović indirektno ponovio dobro poznatu politiku nulte tolerancije na nasilje u najgledanijem rijalitiju i da će svaki vid agresije biti sankcionisan, pa, ako bude trebalo, posezaće se i za diskvalifikacijom.

(Srbija danas)