SANDRA AFRIKA PROGOVORILA O SVAĐI S ĐANIJEM ZBOG 20.000 €! Pjevačica stavila tačku na prijateljstvo s kolegom: Svi znaju ko je ON!

Nedavno je Kurir objavio da su Sandra Afrika i Radiša Trajković Đani stavili tačku na svoje prijateljstvo i to zbog bakšiša koji su zajedno dobili na jednoj svadbi.

FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Pjevači su nastupali u dijaspori, a nakon tezge, folker nije htio da sa pjevačicom podijeli bakšiš na ravne časti. Naime, Đani i Sandra zaratili su zbog 20.00 evra, koje je trebalo da podijele. Međutim, nastao je problem kada je Afrika shvatila da je dobila 5.000 evra, dok je on uzeo 15.000.

Sada se ovim povodom oglasila Afrika i potvrdila istinitost cijele priče.

– Ne bih da produbljujem tu priču. Ispašću fer i korektna, kako ne bih pričala o detaljima. Đani i ja nismo u dobrim odnosima. Svi znaju zbog čega nismo dobri, kao i ko je Đani – priča Sandra i dodaje:

– Nikada ni za koga nisam objavila nešto što bi tog nekog moglo da ocrni, ali sam isto tako bez dlake na jeziku. Ne dam na sebe i nisam glupača koja ćuti. I te kako znam, i te kako ću reći – poručila je Afrika za emisiju “Exkluzivno”.

FOTO: PRINTSCREEN

U jednom momentu Sandra se osrnula i na to koliko su fudbaleri škrti.

– Neću sve fudbalere da svrstavam u isti koš. Pričam ono što znam i što je realnost. Nisu svi škrti, ali većina jeste. Pre nekoliko godina, na jednoj proslavi na Žabljaku, u klubu gde sam pevala, zadesio se Dejan Savićević. On je pravi gospodin i galantan je – poručila je Sandra.

Kurir.rs/ Blic