“SINE, AKO GLEDAŠ OVO…” Osman Karić poslao srceparajuću poruku Stefanu koji je i dalje u bjekstvu – Otac slomljen!

Stefan Karić osumnjičen je da je na jednoj svadbi pretukao starletu Natašu Šaviju koja se trenutno nalazi u KC Vojvodina, gdje je primljena zbog prijeloma kostiju lica.

Ovim povodom pričao je i Karićev otac Osman, koji je istakao da sina nije vaspitao da se tako ponaša, ali mu poručio i da se drži.

– Koliko sam saznao od njegovih drugova, Stefan će danas otići u policiju u pratnji advokata kako bi dao izjavu. Advokat mu je na odmoru zbog praznika i sutra se vraća. To je sve što znam za sada. Nisam se čuo direktno sa Stefanom. Nataša i on nisu bili u vezi, ali su dobri prijatelji – rekao je Osman za “Blic”, te je dodao:

– Stefan uvijek ima djevojke. Nadležni organi će utvrditi šta se desilo. Nije tako vaspitavan i iznenadiću se ako je to stvarno istina. Naravno da bih ga posavjetovao da ode u policiju. On je moj sin i uvijek ću biti uz njega šta god da uradi. Za njega dišem i živim. Dobio sam Natašin broj telefona, ali ne bih da čačkam. Žao mi je nje i njenih roditelja. Vidjećemo šta je istina. Ne bih da donosim neke zaključke – rekao je Osman, pa sinu uputio direktnu poruku:

– Poručio bih mu da se drži, on je moj sin i ja ću uvijek biti uz njega, šta god da uradi. Za njega dišem i živim – rekao je Osman Karić sinu.