SKANDAL! LEPU BRENU U HRVATSKOJ DOČEKALI SA TRANSPARENTOM I USTAŠKIM SIMBOLOM! Evo šta je pjevačica poručila medijima u regionu!

Lepa Brena (62) nastupila je u ponedeljak u dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu.

PJevačicu je dočekao transparent koji su na kraju skinuli zbog neprimJerene poruke, prenosi Danas.hr.

– Sa šajkačom na glavi, Fahreta dobro nam došla u grad na Savi! – stajao je natpis ispred dvorane u kojoj je pjevačica nastupila.

U rečenici posvećenoj Breni na pomenutom tranparentu, umesto normalnog slova “U” (dobro nam došla U grad na Savi), stajao je ustaški simbol.

Pevačica se nije obazirala na to, te se pšosvetila koncertu i napunila dvoranu a hrvatskim medijima je poručila sljedeće:

– Drago mi je što sam ponovno u Slavonskom Brodu i što će ovo veče ostati kao jedna od fantastičnih večeri za druženje sa publikom. Nadam se da ovo neće biti naš jedini koncert ovde, nadam se da ćemo se još puno puta družiti u nekom narednom periodu – poručila je pjevačica na koncertu.

Podsjetimo, ranije su mnogi turbofolk koncerti bili otkazani, poput onog u Puli, kada su u pulskom Domu sportova Mate Parlov trebali nastupiti Duško Kuliš, Dragan Kojić Keba, Ana Bekuta i Zorana Mićanović.

Na kraju se nije održao jer je pulski gradonačelnik Filip Zoričić to zabranio. Nedavno se raspravljalo o tome da bi koncert Željka Samardžića u Splitu mogao biti otkazan, no iz Grada su javili da će se ipak održati.

Kurir.rs/24sata.hr