ŠOK INFORMACIJA O KUMI ANE ĆURČIĆ – EVO ŠTA JE UPRAVO OBJAVLJENO: Ovo niko nije očekivao

Milena Kačavenda, kuma zadrugarke Ane Ćurčić, spakovala je kofere i napustila Srbiju.

Ona je otišla u inostranstvo, a na jednoj njenoj Instagram fan stranici isplivala je fotografija gdje se vidi kako Milena uživa na primorju.

– Milena je napustila Srbiju i otišla da posjeti Francusku rivijeru, gdje će upoznati budućeg supruga. Oni su se upoznali preko “Zadruge”, javio joj se i otpočeli su virtuelnu romansu, a trebalo bi da stanu i na “ludi kamen” ako sve bude bilo kako treba, kako je najavljivala u proteklom periodu. Blista od sreće i jedva čeka da napuni baterije, koje su joj se potpuno ispraznile dok je branila Anu. Nije je napustila, i dalje je uz nju, ali mora malo da se posveti sebi, jer je sve svoje slobodno vrijeme utrošila na pravdanje svoje kume – otkriva izvor.

Podsjetimo, Milena je u emisiji “Amidži šou” najavila svoju svadbu.

– Ima još jedan debeli razlog zašto bih voljela da vidim moju kumu. Obe smo živjele neki život koji nije bio lak, emocionalno. Ja sam sa mojim bivšim partnerom imala mnogo lijepih dana, ja sam se razvela prošle godine i mogu da kažem da sam ja, emotivnog partnera upoznala samo zahvaljujući “Zadruzi”, da se ja, čak ovih dana udajem. Ja se stvarno udajem i mogu da vam kažem da ne znam kada, u koliko sati, imam putnu ispravu kod sebe, a sve što se sprema je veliko iznenađenje. Ja bih dušu dala da je Ana tu i da vidi da nakon 27 godina moje nekakve velike ljubavi i završenog braka, postoji ljubav – ispričala je Milena tada.

(KURIR.RS)