ŠOK! OGLASILA SE TIKTOKERKA NIKA, otkrila da je bivši dečko UCJENJUJE NAKON NASILJA: Evo čime joj prijeti

“Moje mentalno zdravlje mi je na prvom mestu i smatram da su stvari s kojima me ucjenjuju ozbiljne, i iskreno biće mi lakše ako ih čujete od mene”, ispičala je ona

Popualrna tiktokerka Nina koja je nedavno prijavila svog, sada bivšeg dečka, takođe tiktokera Marka Arsenijevića (22) zbog fizičkog i psihičkog nasilja, sada se ponovo oglasila i otkrila da je popularni Arsa sada, nakon što je izašao iz pritvora ucjenjuje.

Naime, Nika je objavila video na svom Tiktoku i kroz suze otkrila kroz šta prolazi posljednjih dana, kao i da se nada da će njen bivši odgovarati i zbog ovog nedjela koji čini.

@nedaj.se.nikkaPrijetnja, ucjena, prinuda i neovlašteno objavljivanje tuđih fotografija su kaznena djela. Uvijek i za sve postoji izlaz… ne dozvolite da vas uvjere u suprotno.♬ original sound – NIKKA

– Nisam mislila da će moje prvo obraćanje biti ovakvog tipa kakvog će biti, mislila sam da neću morati da se oglašavam ponovo, ali tako je – kako je. Iskreno jako mi je teško da pričam o ovome i da proživljavam sve ispočetka, pogotovu što sma pretrpila i preživjela dovoljno psihičkog i fizičkog nasilja. Koji je razlog mog izlaganja? Uprkos zabrani prilaska i kazni, dobijam razne prijetnje i ucjene sa nekoliko različitih strana što je krivično djelo za koje će isti odgovarati. Niko drugi pa samim tim ni ja nismo prinuđeni da pazimo na to kako se oglašavamo na društvenim mrežama kako moje privatne fotografije ne bi izašle u javnost. Moje mentalno zdravlje mi je na prvom mjestu i smatram da su stvari s kojima me ucenjuju ozbiljne, i iskreno biće mi lakše ako ih čujete od mene – ispičala je ona i nastavila.

– Za početak imamo moje slike i videe na kojima nisam bila obučena, jer su bili namenjeni mom bivšem dečku i našem privatnom četu. Do sada je praksa bila da su bivši nažalost skloni dijeljenju takvog sadržaja, iz osvete valjda… Samim tim mogu zaključiti da me čeka ista sudbina, druga stvar su slike i videei koji su nastali prošle godine kada samo sa njegovim drušvom na odmoru na Ibici, mislim predpostsavljate u kom smjeru idem, a onima kojima nije jasno nismo doijneli najpametnije odluke i koketirali smo sa supstancama koje su nažalost previše dostupne svima. Sramim se iskreno ovog mog postupka, i glupa sam i neodgovorna… Posljedice mojih postupaka su se manifestovale u obliku materijala kojim me danas neko ucjenjuje – nastavila je ona u svojoj objavi.

Podsjetimo, poznati tiktoker Marko Arsenijević, poznatiji kao Arsa ovde, osuđen je krajem maja u Osnovnom sudu u Staroj Pazovi zbog krivičnog djela nasilje u porodici, koje je vršio prema vanbračnoj partnerki Niki Ilčić.

Arsenijević je pred sudijom priznao krivično djelo i osuđen je na uslovnu kaznu sa zabranom prilaska žrtvi.

(Telegraf.rs)