ŠOK, POBJEDNIK “ZADRUGE 6” NE DOBIJA 50.000 EURA? Zbog ubzanog završetka došlo do bitne promjene koncepta super finala?

Na internetu se pojavio video snimak tokom kojeg Filip Car objašnjava Zorici Marković da li njegova djevojka Aleksandra Nikolić ima šanse da pobijedi u Zadruzi 6.

On je tom prilikom odao vrlo zanimljive informacije.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja bih dao sve na svetu da moja Aleks pobedi u rijalitiju. Ali, kada malo bolje razmislim, i to nosi sa sobom brojne mane. Evo ove godine nagrada za prvo mesto je 40.000 evra. Uh velika nagrada. Ali ti si onda skroz na tapeti, na najvišem udaru medija, vežu te obaveze, veće nego ikada. Ne znam koliko joj to treba? Voleo bih da pobedi jer mislim da zaslužuje i zato što je moja cura. Ali, ja nikad nisam bio klimač glave, Zorice. Da znam da je ceo svet uz nju i da je večeras super-finale ja bih njoj opet sasuo sve u facu – ispričao je Filip.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ispod ovog video snimka mnogi su primjetili da Car kao nagradu za prvo mjesto spominje 40.000 evra što je dosta njih iznenadilo jer se do sada dobijalo 50.000 eura, a čak se i pričalo da će se nagrada povećati na 70.000 eura.

Da li je Car pogriješio ili je obaviješten da je nagrada ove godine smanjena na 40.000 eura ostaje nam da vidimo na super finalu 8. juna, piše sd.rs.