ŠOK SVIH ŠOKOVA: Iscurila FOTKA ANĐELE ĐURIČIĆ OD PRIJE GODINU DANA ISPRED ZVEZDANOVOG STANA, znaju se PRIJE ZADRUGE?

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz rijaliti programa “Zadruga”, zbog nasilničkog ponašanja.

Oni su nakon diskfalifikacije smješteni na Novom Beogradu, u stanu kod Zvezdanovog oca, Moke Slavnića, međutim, sada je otkriven veliki broj “slučajnosti”.

Na osnovu fotografija koje je Anđela Đuričić na svom zvaničnom Instagram profilu objavila, posjeduje i one koje su nastale upravo na pomenutoj lokaciji i to mnogo prije početka “Zadruge 6”.

Pozicija na kojoj se nalazi na ovim fotografijama, ukazuje da se iza njenih leđa nalazi objekat o kom mediji već uveliko bruje, odnosno gdje je sa Zvezdanom odsjela nakon diskvalifikacije. Zbog svega navedenog, izvlači se zaključak da Đuričićevoj ova lokacija nije nimalo strana.

Takođe, zbog ovih informacija, može se osnovano sumnjati da je znala za stan koji Slavnići posjeduju, odnosno da postoji mogućnost da je mnogo prije “Zadruge” potencijalno ostvarila kontakt sa Zvezdanom i da je sve ovo bila njihova igra, kako bi uspjeli da nasamare narod i unovče sve ono što su tokom rijalitija radili.

Mada, ovo je za sada samo pretpostavka, koja ne mora nužno biti tačna, ali činjenica je da se na istoj lokaciji nalazila mnogo prije početka “Zadruge 6”, kao i da je njihovo ponašanje i izbacivanje izgledalo kao da su ga njih dvoje namjerno osmislili, jer je evidentno da su pucali pod pritiskom, prenosi “Alo”.