Šokantni detalji o povrijeđenima: Povrede glave, opekline, slomljene kosti…
Sinoćnji napad navijača Dinama na navijače AEK-a imao je smrtni ishod, a nakon svega uhićeno je skoro stotinu osoba. Hrvatski huligani su usmrtili Mihalisa Katsourisa u Atini, a meč Dinama iz Zagreba i AEK je otkazan.

Kako piše bnsports jedan od najmlađih (21 godina) koji je u težem stanju, ima više hematoma na glavi od udaraca. Njegovo stanje je stabilno i liječnici čekaju da vide kako će se hematomi razvijati u iduća 24 sata.

Drugi navijač AEK-a koji većinu vremena živi u Francuskoj, a u Philadelphiji je došao po sezonsku kartu, također ima teške udarce u glavu, ozljede mozga i slomljene kosti na leđima. Njegov prijatelj, koji se pokušao skloniti u jarak, opečen je dimnim sredstvom po tijelu i pritom je pretučen pajserima.

I treći navijač ima lakše udarce u glavu, ali je u boljem stanju.

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));