SPREMNA SAM SVE DA NAPUSTIM I ODEM KOD NJEGA: Aleksandra šokirala priznanjem, nakon rijalitija će se preseliti kod budućeg muža

Aleksandra Nikolić i Filip Car već neko vrijeme uživaju u ljubavi nakon što su uplovili u mirnu luku. Iako su više puta raskidali i mirili se, svi planovi su im usmjereni ka zajedničkom životu i djeci.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca”, Filip je priznao da li je i koliko siguran u svoju djevojku, koja je brže bolje priznala da osjeća da je zrela za Crikvenicu.

FOTO: PRINTSCREEN

– Možeš li vjerovati kolika je Aleksandrina ljubav kada je spremna da ode ruku pod ruku u tvoj grad, možeš li da ne sumnjaš u nju? Rekla je da si joj ti sudbina i da želi bebu sa tobom? – glasilo je pitanje.

– Vjerujem joj dovoljno ali ne vjerujem generalno nikome. Imam neke sumnje, kao što ima i ona. Ne dozvoljavam neke stvari, imam paranoju i jesam ljubomoran ali opet neke stvari ne dozvoljavam. Ovo što ona proživljava ne bi prihvatila nijedna djevojka. Takve bljuvotine je doživjela sa mnom, tako da joj vjerujem ali opet imam neku sumnju. Moram da se uvjerim u neke stvari napolju. Postoji ta neka ljubomora – govorio je Car.

Aleksandra Nikolić
FOTO: PRINTSCREEN

– Pričali smo jutros, on je rekao da želi neke stvari sa mnom. Mislim da sam dovoljno sazrela i znam da li sam spremna za nešto ili nisam. Ja sam ovdje isključivo ušla zbog sebe da bih nešto ostvarila. Spremna sam sve to da napustim i odem kod njega – rekla je Aleks.