Srbijanska influencerica o cijenama na Hvaru: Dođi i uvjeri se da si sirotinja
Srbijanska influencerica Ana-Marija Bagdal, poznata kao @dzokerova_zena na TikToku, podijelila je svoje iskustvo s ljetovanja na Hvaru te istaknula visoke cijene na tom hrvatskom otoku.

Ana-Marija je na TikToku objavila video o ljetovanju na Hvaru, izrazivši nezadovoljstvo visokim troškovima boravka na tom hrvatskom otoku. Istaknula je da osobe koje smatraju da imaju prosječnu ili natprosječnu plaću mogu osjetiti da su financijski ograničene na Hvaru.

“Ako nisi siguran koliko si siromašan, Hvar je odlična destinacija da provjeriš. Dakle, ako misliš da si bogat, da imaš normalnu plaću, da imaš natprosječnu plaću, dovoljno je da dođeš na Hvar da uvidiš da si sirotinja. Doslovno si siromašan”, započela je srbijanska influencerica.

Dalje je opisala situaciju u jednom restoranu gdje su drugi ljudi uživali u hrani i piću, dok je ona, kazala je u videu na TikToku, osjetila potrebu dignuti kredit kako bi si priuštila koktel. Kritizirala je visoke troškove večere za dvoje u restoranima, ture brodom te cijene koktela na otoku.

“Znači, sjedimo sinoć na koktelu, pored nas grupa klinaca, djece, srednju školu ako su završili. Naručili dvije flaše vina, degustiraju nešto, jedu grilane hobotnice, tuna steakove. Ja kao, druže, moram dići kredit za gin tonic”, dodala je, a mnogi su se u komentarima složiti s njom da je Hvar preskupa destinacija.