“SRETNIJI JE BIO NA ROBIJI!”: Zvezdan jedva pristao da stavi burmu Anđeli, skandal momenat decenijskog vjenčanja!

Nije je čak ni poljubio, a uzela je njegovo prezime!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić gostovali su u emisiji Dalile Dragojević, a tom prilikom, pred kamerama i u televizijskom studiju, stupili su u bračnu zajednicu.

U emisiji je gostovao i Zvezdanov otac, slavni košarkaš Zoran Moka Slavnić, a nakon što je on ispričao svoje viđenje njihove ljubavi, u studio je ušetao voditelj Hype televizije, Stefan Usiljanin, u ulozi matičara.

Mladenci su stali pred njega, Anđela je u rukama čak držala i bidermajer, a voditelji Dalila Dragojević i Milan Milošević u tom trenutku našli su se u ulozi kumova.

– Zvezdane, da li Vi svojom voljom stupate u brak sa ovde prisutnom Anđelom? – pitao je matičar.

– Da – rekao je on pomalo nesigurno.

– Anđela, da li Vi svojom voljom stupate u brak sa ovde prisutnim Zvezdanom?

– Pa da – rekla je Anđela nakon što je pokušala da se našali manjom dramskom pauzom.

Nakon toga, Anđela je odlučila da svom prezimenu doda Zvezdanovo, a potom je usledilo stavljanje burmi.

Zvezdan se tom prilikom našalio, pa nije iz prvog pokušaja uspio da stavi burmu svojoj novopečenoj supruzi, a kada je došao trenutak kada treba da poljubi mladu, Zvezdan se brzinom svjetlosti okrenuo ka Milanu Miloševiću i prvo poljubio njega!

Vidjevši to, iako je očekivala poljubac sa svojim sada suprugom, Anđela se okrenula Dalili i izljubila se sa njom. Odmah nakon toga, uslijedilo je još gore poniženje, jer je Zvezdan odbio da poljubi Anđelu! Ona je krenula ka njemu, uhvatila ga za glavu, i taman kada je trebalo da “padne” poljubac, Zvezdan je okrenuo glavu slušajući šta priča matičar…

U tom trenutku, Anđela je djelovala prilično nezadovoljno, pa je čak i prokomentarisala tiho “hoću da te poljubim”, na šta je mladoženja odgovorio “poslije”.

“Sretniji je bio na robiji”, “Kakav krindž”, “Nikog Zvezdan ne voli sem sebe”, “E Anđela, usrećila si se!”, “Divni su, vidi se da su zaista sretni, a vi kojima se uvijek čini da ima neka pozadina, možete samo da im pljunete pod prozor njihovog novog stana”, nizali su se komentari na mrežama.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod teksta: