“ŠTA DA KAŽEM, ŠTA DA SLAŽEM?” Anđela prokomentarisala izgled Ane Ćurčić, SVI SU OSTALI U ŠOKU NAKON OVOGA

Učesnici “Zadruge” su sinoć tokom nominacija birali između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića i otkrili za koga bi voljeli da napuste Bijelu kuću. Anđela Đuričić je odmah podršku, očekivano, pružila svom dečku.

– Što se tiče ličnog odnosa od samog njenog ulaska nemamo nikakakv odnos, osim što smo za stolom morali da razgovaramo. Put nas je naveo da moramo da se raspravljamo, lijepe nismo imale da bih morala da pričam. Nemam neko najfinije mišljenje, ali stvarno mislim da je specifično lijepa žena, pogotovo za njene godine. Specifično lijepa žena! Što se tiče njenih međuljudskih odnosa, vidim da to sve teče ne baš onako kako je ona zamislila, nego kako je Zvezdan rekao. O njenom fizičkom izgledu zaista imam lijepo mišljenje- Svakako ću nju poslati u izolaciju.

– Što se tiče Zvezdana? Šta da kažem, šta da slažem? Nema šta, Zvezdan je neko koga ja najviše volim i ko je meni najviše bitan, i on i ja ćemo se boriti da ostanemo zajedno, onako kako smo i planirali. – rekla je Anđela.

Podsjetimo, Zvezdan Slavnić je suprugu Anu Ćurčić u “Zadruzi 6” preavrio sa Anđelom Đuričić zbog čega je Ćurčićeva odlučila da želi da postane dio ovog rijalitija. Ipak, tu Zvezdanovom nevjerstvu nije bio kraj. On je i ljubavnicu Anđelu prevario sa starletom Majom Marinković.

Anđela mu je preko svih poniženja prešla da i ponovo bila sa njim.