ŠTA JE URADILA S LICEM? EVO KAKO DANAS IZGLEDA CECINA PRIJA: Pojavila se u javnosti i UKRALA SVU PAŽNJU (FOTO)

Nevjerovatna transformacija Cecine prije oduševila je mnoge, izgleda da joj uloge bake i te kako prija!

U dom Ražnatovića i Rodića stigao je još jedan unuk – Krstan, koji se došao na svijet baš na rođendan Arkana, pokojnog Cecinog supruga. Ponosni tata Veljko, Bogdanine sestre, presrećne bake i deka nisu skidali osmijehe sa lice, a veselje kojem su prisustvovale mnoge ličnosti sa estrade, trajalo je do duboko u noć. Međutim, ovoga puta, umjesto balkanske zvijezde, pažnju je ukrala prija Danijela Rodić.

Naime, u istom danu, kada se njena ćerka porađala, pojavila se u dva damska izdanja. Prvo je u porodilište došla u tamno sivom kompletu, a taj stajling je upotpunila modernim crnim cipelama i torbom u istoj boji. Osim toga, primijetno je da je promijenila i frizuru koja joj je skinula, definitivno, godine sa lice.

Sa druge strane, za proslavnu u vili na Dedinju kod prije i zeta odabrala je prelijep zeleni komplet, koji joj je savršeno pristajao, te se mogu čuti komntari da nikada bolje nije izgledala, kao i da je vidno smršala.

Promjena modnog izražaja Cecine prije oduševilo je javnost, ali mogle su se čuti i glasine da ni Danijela nije odoljela estetskim korekcijama. Blistav osmijeh dolazio je do izražaja, dok na licu gotovo da nema bora.

 

Gospođa Rodić važi za veoma vrijednu i pristupačnu ženu, te joj ne predstavlja problem bilo koji posao da obavi. Oduševila je srpsku javnost prodajom na pijaci, ali i domaćinstvom koje održava u Titelu.

Istakla je jednom prilikom za medije da bi voljela da ima devetoro unučadi, kao i da se sa poznatim prijama – Cecom Ražnatović i Gocom Božinovskom fenomenalno slaže, te da su u vrlo bliskim odnosima.

– Ni sanjala nisam da ću se oroditi sa Cecom i Gocom. To je sve sudbina, niko nije tako planirao. Odlično se slažemo, ne mogu da izdvojim koja mi je draža, obe su mi super. Sa Cecom sam bila kod nje na Kipru i fenomenalno smo se provele. Divna je i gostoprimljiva. I sa Gocom sam u kontaktu, imam samo riječi hvale i za nju. Sretna sam što se moja Bogdana lijepo slaže sa Cecom, kao i Bojana sa Gocom. Svi se poštujemo i to je najbitnije – zaključila je Danjela.

(Stil)