ŠTA URADI SEBI CRNA ANĐELA! Najveće poniženje Đuričićeve IKADA: Hoću s vama u KREVET! Slavnić u šoku: Ti si BOLESNA, GADIŠ MI SE!

Nakon što je Zvezdan Slavnić prevario Andelu Đuričić s Majom Marinković, Crnogorka nema mira, pa se spušta najniže što može samo da bi povratila svog bivšeg.

Koliko je psihički nestabilna, govori i činjenica da je zbog Slavnića pokušala da prereže vene, a sada ga moli da bude u paralelnoj vezi s njom i Majom.

Đuričićka je prvo počela da prijeti Zvezdanu da će ga otjerati na robiju, te da će ga ubiti zbog preljube pošto je zbog njega izgubila prijatelje i porodicu, a onda je, na iznenađenje svih, okrenula list i predložila mu neviđene orgije.

Slavnić nije vjerovao šta sluša, ali prema njegovoj reakciji, nije isključeno da ćemo ga uskoro vidjeti u krevetu s Majom i Anđelom.

– Znam da si želio da budeš s Majom, pa nisam ja luda, vidjela sam kako je gledaš, ali znam da mene voliš. Obećao si mi dijete, sve sam ostavila zbog tebe. Porodica me se odrekla. – kukala je Anđela.

– Neću te pustiti tako lako. Uradiću sve da te vratim. – rekla je Anđela

– Djevojko, tebi treba pomoć. Mlada si, možeš da imaš koga hoćeš, šta si se zalijepila za mene. I meni nemoj da prijetiš. Neke stvari što si rekla kad si me vidjela u krevetu s Majom su bile jako bezobrazne. Ne možeš mi ništa i ne približavaj mi se. – odgovorio je Zvezdan.

– Je l’ ti znaš koliko ja tebe volim i šta sam sve uradila da budem sa tobom. Postala sam ljubavnica, imala sam se*s gdje god si htio, šta još hoćeš da uradim da ti dokažem da si mi najbitniji. Maja je kurva, ona nije za tebe. Ona je za dan-dva. Ja te čekam, neću Maji dati tebe, ima da vam dođem u krevet. – šokirala je Anđela odgovorom.

– Mala, pa ti bi to. Znam koliko si perverzna, znam šta si mi sve radila. – izjavio je Slavnić.

– Ti se zaje*avaš sa mnom, a meni nije do života. Da li znaš koliko sam luda da bih pristala i na to, samo da budemo zajedno. Tada bi shvatio da te ja volim, a da je ona samo trenutna afera.

– Ozbiljno si bolesna. Nemoj da mi se zgadiš. Počela si da lupetaš. Hoćeš trojku sa Majom i sa mnom. Više ne znaš šta pričaš, samo se zakopavaš. – zgroženo je govorio on.

– Nisam dobro psihički. Sad, kada te gledam, gadiš mi se i mrzim te najviše na svijetu. Kad te ne vidim, fališ mi i sve bih uradila da opet bude kao prije. Ja neću smjeti na ulicu, nemam gdje da odem. Nemam ni kuću više. Sve sam izgubila zbog tebe. – ovaj razgovor prekinula je Maja, koja je pozvala Zvezdana da joj se pridruži na sunčanju, što je on odmah i uradio.

Očajna ljubavnica je ostala sama i na sve načine smišljala šta treba da uradi da bi povratila Slavnića.

Kurir.rs / Repubilka